Smertehjelp

Hvis du lever med en slags kronisk, langvarig smerte og ikke ønsker å ta smertestillende resten av livet, kan elektronisk smertelindring med Bailine være et vellykket supplement. I løpet av alle årene vi har utført denne typen behandling har vi alltid fått positiv respons fra klienter som beskrev hvordan smertene avtok eller forsvant helt etter å ha blitt behandlet hos oss.

Er du et av de menneskene som stadig har vondt uten å vite hva de skal gjøre med det? Bestill tid for vår elektroniske smertelindring, og vi tilbyr første time gratis og vil deretter presentere en passende plan for fortsatt behandling.

Smertelindring for en bedre livskvalitet

  • Nakkesmerter
  • Ryggsmerter
  • Leddsmerter
  • Fibromyalgi
  • En annen form for kroniske smerter

Hvis du opplever ett eller flere av følgende problemer, har vi kunnskapen og verktøyene som trengs for å hjelpe deg til en smertefri hverdag. 

Bailine´s elektroniske impulser kan effektivt hjelpe deg med å kontrollere smerteområdene dine. Bruken av TNS, Transacutaneos elektriske nervestimulering. En behandling hvor du plasserer mindre puter på selve smerteområdet for å lindre smertene, er en kjent behandlingsmåte. 

Hos oss brukes større puter som plasseres på nøye utvalgte steder over hele kroppen og deretter med en annen type frekvens og aktiveringsmetoder gir optimale resultater. Vi har valgt å kalle det makrofrekvenser.

Når smerte overtar livene våre

I utgangspunktet er smerte noe godt når det er der for å beskytte oss mot farer, men i noen tilfeller kan smerter også vise seg å være vår verste fiende. 

Når den er veldig sterk eller vedvarende i lengre perioder, blir både psyken, kroppen og livskvaliteten uunngåelig påvirket.

I en ond sirkel av smerte

Kroniske smerter kan lett låse en i en ond sirkel. Her er eksempler på vanlige scenarier:

1. Inaktivitet
Du unngår fysisk aktivitet som gjør kroppen mindre sterk og kan forårsake mental frustrasjon og depresjon.

2. Overarbeid
Fast bestemt på å fortsette å leve som vanlig, overdriver du din fysiske aktivitet som resulterer i økt smerte etterfulgt av enda større inaktivitet.

3. Overbeskyttende
Familie, venner og kolleger beskytter deg og ber deg ikke om hjelp, noe som kan gjøre at du føler deg uviktig og enda mer hjelpeløs enn du egentlig er.