Hva skjer når klienten kommer til klinikken?

Når du kommer til prøvetimen blir du tatt imot av en terapeut. Du kommer inn i ditt eget, private kabinett. Terapeuten snakker med deg om dine mål og ønsker. Deretter kler du av deg til undertøyet og blir veid og målt. Det er nødvendig for å kunne gi deg en så riktig analyse som mulig.


Etter veiing og måling er det tid for å prøve elektrotrening. Du legger deg på en seng, terapeuten fester elektrodene til kroppen din og starter programmet. Hun står sammen med deg til alle elektrodene er aktivert og sjekker at alt fungerer som det skal. Du får en CD som du skal høre på. Den forteller mer om hva Bailine kan tilby deg og litt om hva du kan forvente av programmet i tiden fremover.


Simulatorprogrammet på prøvetimen er det samme for alle kunder. Det inneholder elementer fra mange forskjellige programmer. Når du kommer tilbake på den første ordinære timen, vil du få et program som er spesialtilpasset deg og din figurtype. Selve elektrotreningen tar rundt 30 minutter. Du kan selv regulere styrken og intensiteten hele tiden, slik at det er mest mulig behagelig for deg.


Mens du ligger i simulatoren lager terapeuten ferdig analysen på datamaskinen. Etter behandlingen får du tid til å studere analysen. Den viser blant annet vekt, centimetermål og fettprosent, og forteller hva du kan oppnå og hvor lang tid det vil ta. På den måten vil du kunne ta stilling til hvor mange timer du trenger, samt få en oversikt over hva det kommer til å koste.