Omega-3 og vitamin D3

Omega-6 og Omega-3 er begge livsnødvendige fettsyrer (essensielle). Det vil si at vi kan kun tilføre det gjennom munnen. Disse to fettsyrene er helt avgjørende for forskjellen mellom god og dårlig helse i våre celle-membraner. Og vi har 100 billioner celler – så det er på dette grunnleggende nivået at forskjellen mellom god og dårlig helse oppstår.

Med en BalanceTest så måler vi 11 fettsyrer som står for 98% av alle fettsyrene i blodet ditt. Det er en tørr blodprøve – kun ett par dråper blod fra din langfinger. Du får hjelp til å tolke resultatet – og forstå hva som skal til for å komme i balanse!

HOVEDFORDELER

  1. Synergiformel som bidrar til normal hjerte, hjerne og immunforsvarsfunksjon
  2. Bidrar til å opprettholde gode nivåer av EPA og DHA i kroppen
  3. Bidrar til å opprettholde optimale Omega-6:3-nivåer i kroppen
  4. Bidrar til å opprettholde polyfenolnivåer i kroppen for å beskytte blodlipider mot oksidativt stress
  5. BalanceOil+ Støtter sunn og normal øyefunksjon siden den inneholder 700 mg DHA
  6. Bidrar til normale ben, muskelfunksjon, normale tenner og celledeling siden den daglige dosen inneholder 20 µg vitamin D3
  7. Støtter normale triglyseridnivåer i blodet, normalt blodtrykk og normale kalsiumnivåer i blodet
BalanceOil+

BalanceOil+ er et naturlig polyfenol-mega kosttilskudd med balanse som inneholder mye olivenpolyfenoler, Omega-3 og vitamin D3. Den justerer og opprettholder EPA + DHA-nivåer og Omega-6:3-balansen i kroppen, samtidig som den beskytter cellene dine mot oksidasjon på en trygg måte. Den inneholder en førsteklasses blanding av oljer avledet fra villfanget småfisk og forhåndsopphøsting av ekstra virgin olivenolje.
Innhold: 300 ml
BalanceOil+ Vegan

En synergistisk blanding av marine mikroalgeoljer med høye nivåer av EPA, DHA og DPA, ekstra virgin pre-harvest olivenolje med mye OA og polyfenoler, echium-frøolje med mye SDA, ALA og GLA og vegansk vitamin D3.
Vår BalanceOil+ Vegan bidrar til å beskytte cellene mot rusting (oksidering) og trygt justere forholdet mellom omega-6:3, støtte normal hjerne- og hjertefunksjon og immunsystemet.
Innhold: 300 ml